Thuis

Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

De Machinesco. van Jiangsuqiangli, Ltd. Werd opgenomen bij 2005, is Ons bedrijf een nieuwe technologische onderneming van high& die het ontwikkelen en productie van CNC werktuigmachines, hun essentiële onderdelen neemt zich, gemeenschappelijk werktuigmachines en bladmetaal machinaal bewerkend materiaal als zijn hoofdzaken

 

Ons bedrijf legt nadruk op technologische innovatie en wetenschappelijk beheer, dringt op het beheersidee aan van „Kwaliteit, innovatie, en krediet“ en het kwaliteitsbeleid van „Levensonderhoud op het verbeteren en het doen beter“, streeft naar het tevredenstellen van klanten, en voert productie volgens ISO9001 uit: de norm van 2000 strikt.

 

Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Machinesco. van Jiangsuqiangli, Ltd specialiseert zich in zich het ontwikkelen, produceert en brengt metaal op de markt die machines vormen, evenals de bevoegde diensten verlenen. Ons bedrijf is een Nationale Tweedeklasonderneming.
Ons bedrijf legt nadruk op technologische innovatie en wetenschappelijk beheer, dringt op het beheersidee aan van „Kwaliteit, innovatie, en krediet“ en het kwaliteitsbeleid van „Levensonderhoud op het verbeteren en het doen beter“, streeft naar het tevredenstellen van klanten, en voert productie volgens ISO9001 uit: de norm van 2000 strikt. Onze technische niveau, productkwaliteit, en productieschaal nemen het lood in dezelfde industrie in China.
Ons bedrijf is één van de belangrijkste fabrikanten van werktuigmachine in het land en is verantwoordelijk voor de taak om nationale industriële normen van persmachine, totaal tot meer dan 60 modellen op te stellen, in binnen- en buitenland geniet van een hoge reputatie onder klanten allebei. Ons bedrijf heeft de rechten van buitenlandse handel, en onze merk mechanische persen zijn toegekend als Merkproducten van Jiangsu-Provincie.

Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd Jiangsu Qiangli Machinery Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : QIANGLI

Aantal werknemers : >80

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Metaal Boring Machine voor verkoop Van goede kwaliteit Metaal Boring Machine voor verkoop